Sarah

team-lg1

Sarah

Dog’s Paradise Sarah (roepnaam: Saar)

Sarah is een witkleurige mini- klein medium Australian Labradoodle (ALF 2). Haar schofthoogte is 43 cm en valt daarom precies op de grenslijn mini-medium. Zij heeft een volle fleece-vacht met wat krul – een bijzonder mooie vacht en lekker zacht. Sarah is afkomstig van Dog’s Paradise.

Zachtaardig, vriendelijk, en heel vrolijk!

Sarah is altijd vrolijk, enthousiast, en is altijd in voor een flinke wandeling, en houdt van lekker spelen met de bal. Ze luistert erg goed naar je en mag dan ook vaak los mee op pad. Ze speelt graag met andere honden.

In huis is zij rustig en wil zij graag altijd bij je in de buurt zijn. Ze zoekt zo haar plekjes uit om te gaan liggen en houdt alles in de gaten. Tegen bezoekers is zij altijd vriendelijk en ze houdt erg van kinderen.

Natuurlijk moet er dagelijks geknuffeld worden en daar zorgt ze ook wel voor: ze komt op schoot liggen en geniet dan volop van de aandacht.

Ook kan Sarah ondeugend zijn en soms ook erg eigenwijs (wat haar alleen maar leuker maakt). Wij waren op slag verliefd op haar toen we onderstaande foto van haar zagen.

sara_klein


alaeu_logo